Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Gmail? (basic mail)

Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Gmail? (basic mail)

1. Log in op uw Gmail account.

Log in1

Inbox

2. Wanneer u ingelogd bent op uw account, gaat u naar de hoek rechtsboven van uw webmail waar u op het tandwieltje klikt. Kies 'Settings'.

Wheel

3. In het controlepaneel kiest u 'Accounts and import'.

Accounts

4. Kies 'Add a mail account'.

Add

5. In het pop-up venster dat nu verschijnt kunt u uw andere e-mailadres invullen. Klik op 'Next' om verder te gaan.

Next

6. Kies 'Import emails from my other account (POP3)' en klik op 'Next'.

POP3

7. Vul uw gebruikersnaam, wachtwoord en uw server informatie in. Klik op 'Add Account' wanneer u klaar bent.

POP3: pop3.mailprotect.be (poort:110; SSL poort: 995)

Add account

8. Uw account is toegevoegd. U krijgt nu de vraag of u ook mails wil verzenden met deze nieuwe account. In dit geval: gebruiker1@dierckxen.be. Deze optie kunt u later nog wijzigen. Klik op 'Next' om verder te gaan.

Next

9. Vul uw naam bij het nieuwe e-mailadres in. Klik op 'Next step'.

Name

10. Vul de instellingen in van uw SMTP-server. Klik op 'Add account'.

SMTP: smtp-auth.mailprotect.be (poort: 2525; SSL poort: 465)

Add account

11. U krijgt nu de melding dat uw andere server met succes gevonden kon worden. Om de verificatie te bevestigen, moet u een verficiatiecode invullen en op 'Confirm' klikken, of op klik op de link in de confirmatiemail.

Confirm

12. Keer terug naar uw inbox waar u de confirmatiemail zal zien. Het kan enkele minuten duren vooraleer de mail verzonden is.

Inbox

13. Indien u verkiest om de verificatiecode in te vullen, dan wordt uw mailbox onmiddellijk toegevoegd. Indien u verkiest om op de link te klikken, zal er een nieuwe tab verschijnen. U moet op de 'Confirm' button klikken om verder te gaan.

Confirm

14. De bevestiging is geslaagd! Klik op de link om naar uw Gmail account terug te keren.

Successful

15. In de instellingen van uw account, kunt u nu de toegevoegde account zien: gebruiker1@dierckxen.be; u zal nu mail kunnen verzenden en ontvangen met die account.

Check and send