Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen? Huidig wachtwoord onbekend. (basic mail)

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen? Huidig wachtwoord onbekend. (basic mail)

U kunt uw wachtwoord hetzij via uw webmail hetzij via het my.webhosting controlepaneel wijzigen.

1. Login op uw my.webhosting (https://my.webhosting.be/nl).

2. Bovenaan volgt u Mijn producten > E-mail hosting.

My Products

3. Kies de hosting die u wil wijzigen. Klik op de bijhorende knop Beheer.

Email hosting

4. In het menu links klikt u op Mailboxen.

Email details

5. Klik op Details bij de account in kwestie.

Mailboxes

6. U belandt rechtstreeks in het tabblad Wachtwoord wijzigen.

7. Tik uw nieuwe wachtwoord in en herhaal het. Kies een sterk wachtwoord!

Change password form

8. Klik op de knop 'Wachtwoord wijzigen' om uw nieuwe instellingen op te slaan.